Pozor dočasné omezení při přepravě balíčků domů. Při vyčerpání denního limitu může být zásilka doručena na nejbližší výdejní místo Zásilkovny.

Hodnocení obchodu

5,0 49 hodnocení
5
49x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
EL Avatar autora Eva Pajkrtová Lancmanová | 2.1.2021
Super obchod, super rychlé doručení i v této hektické době, velký výběr zboží !!! Určitě budu nakupovat a určitě doporučím známým !!!
Avatar autora | 19.12.2020
J Avatar autora Jana | 16.12.2020
Jsem nadšená, skvělý přístup, super domluva. Určitě budu nakupovat v obchůdku dál
L Avatar autora Lucka | 16.12.2020
T Avatar autora Tereza | 9.12.2020
Super domluva, osobni předání proběhlo v pořádku, fajn obchůdek
ŠL Avatar autora Švrlanská Ludmila | 2.12.2020
Spokojenost. Budu využívat. Díky
JL Avatar autora Jana Lašáková | 2.12.2020
Skvělá komunikace, milý přístup, velmi rychlé dodání. Určitě doporučuji.
L Avatar autora Ludmila | 13.11.2020
MK Avatar autora Milada Kožíšková | 24.10.2020
Velká spokojenost, zboží přišlo všechno a hlavně brzo!
Avatar autora | 17.10.2020
M Avatar autora Mirka | 30.9.2020
Velký výběr,rychlé dodání balíku,spokojenost,moc děkuji a jsem ráda za tento obchůdek
M Avatar autora Monika | 28.9.2020
Jsem moc spokojená, rychlé doručení balíčku a bezva výběr.
Avatar autora | 26.9.2020
ZB Avatar autora Zuzana Boorova | 24.8.2020
Velka spokojenost,jen kdyby bylo vice doplnku na vyrobu kabelek
BM Avatar autora Blanka Minarčíková (Administrátor) 25.8.2020
Děkuji za Váš nákup i hodnocení. Pokud budete mít čas i chuť napište mi na info@fajneklubka.cz, jaké doplňky byste uvítala a podívám se na naše možnosti. Děkuji, Blanka
LH Avatar autora Ludmila Hlávková | 3.8.2020
Jsem velmi spokojená. Proběhlo všechno v pořádku a velmi rychle.
HV Avatar autora Helena Vechova | 28.7.2020
Skvělé, bleskové dodání, vše v pořádku! Bezva obchod!
ZO Avatar autora Zdeňka Ostádalová | 23.7.2020
Vše na 1*
LK Avatar autora Lenka Kološová | 20.7.2020
Vždycky perfektní domluva při předání zboží. Rychlý obchod a Blanka poradí vzdy když potřebuji s něčím poradit
ZK Avatar autora Zdenka Kufčáková | 1.7.2020
ZM Avatar autora Zdeňka Machalová | 1.7.2020
Jsem spokojená,určitě nakoupím znovu
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.